Voordelen horeca koelkast 600 liter

Koelruimte kun je nooit genoeg hebben in een keuken. Vaak is het proppen geblazen om al je spullen goed koel te kunnen zetten. Als je geen ruimte hebt voor een koelcel kan een horeca koelkast 600 liter uitkomst bieden. En ook als aanvulling op je cel kan een grote koelkast je helpe. Met een grote koelkast hoef je je nooit zorgen te maken over de producten die je gekoeld moet bewaren. Daarom vertellen we in dit artikel alles over de voordelen van deze grote koelkast. Lees snel verder als je snakt naar meer koelruimte. Hier is je oplossing.

Een zee van koelruimte

Met een horeca koelkast 600 liter hoef jij je geen zorgen meer te maken dat je niet alle producten en bereide ingrediënten naar behoren kunt opslaan. Met een grote koelkast geef jezelf een genoeg ruimte om te koelen en kom je nooit meer plek tekort. Je kunt makkelijk al je spullen koel opslaan en hebt ruimte voor verschillende soorten bakken en maten. In een grote horeca koelkast zeshonderd liter hoef je ook nooit meer te zoeken naar je spullen. Zo hou je makkelijk overzicht.

Al je koel spullen opgeruimd in horeca koelkast 600 liter

Een horeca koelkast 600 liter kan uitkomst bieden als je te weinig koelruimte hebt. Het kan ook handig zijn als je de spullen van de hartige keuken wilt scheiden van de dessert keuken. Als er met desserts wordt gewerkt dan gaat de koelkast vaak open en dicht aan het einde van de avond. Dat is voor producten die goed gekoeld moeten blijven niet echt handig. Met meerdere koelkasten heb je geen last meer van dat probleem. Verder is een grote koeling handig als je geen ruimte hebt voor een koelwerkbank. Dan heb je toch genoeg koelruimte zonder dat je daarmee de keuken vol zet.

Een geordende keuken

Een horeca koelkast 600 liter helpt je bij het ordenen van je keuken. Een professionele keuken werkt het makkelijkst als de keuken goed geordend is en overzichtelijk is ingericht. Je kunt kleine koelkasten op elkaar stapelen. Maar als je het echt slim wilt aanpakken dan heb je veel meer aan een grote horeca koelkast zeshonderd liter. Het staat stabieler en het ziet er een stuk professioneler uit. Je kunt nog kiezen uit een koeling met een dichte deur of een model met een glazen deur zodat je kunt zien wat er allemaal in staat.

Geen gedoe met HACCP met horeca koelkast 600 liter

Met horeca koelkast 600 liter weet je zeker dat je met HACCP geen gedoe krijgt omdat je producten niet goed gekoeld staan. Jij hebt genoeg ruimte om alles wat koel moet staan koel te houden. Er is voldoende ruimte voor bakjes met data en labels erop en ook grote losse spullen kun je erin kwijt als je dat wilt. Zorg dat je horeca koelkast handig inricht zodat je precies weet waar alles staat. Bijvoorbeeld een plank voor vlees en een plank voor zuivel. Zet geen verse spullen naast behandelde spullen en voorkom besmetting van allerlei bacteriën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *